Укрепление на кланъ УрукЪ
 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 За разговорите с елфите и елфичките

Go down 
АвторСъобщение
Shagrath
УрукЪ
avatar

Брой мнения : 87
Сигли : 124

ПисанеЗаглавие: За разговорите с елфите и елфичките   Чет 12 Авг 2010 - 13:41

За разговорите с елфите и елфичките
Автор: Огрим, превод: Лиза Мороз

Мараба орка. Както виждам ти вече си сфанал туй-онуй за тва кво са тия елфите и с кво се кльопат. Шот ти се е налагало да го праиш не един пат. Ама ся шти прикасвам за кво да праиш кат ти се случи да почне да ти гавори некъф елф, ама преди да си го изел.

Начи да си помислим що мое да стане така. Ами треба да ти кажем, че щом е стигнало до там ти нещо си сгазил лука брато. Щот нали знаеш, че само кат го видиш тоя напрао му трескаш една в продалгуватата елфийска мутра, апа ако те мързи да го трескаш — бегаш. И така никви елфи нищо немоат да ти говорат.

Е, аре, да предположим, че цела тълпа елфи ти искача от храста , фаштат те и викат че искат да си гаварят с тебе. Или па си го фанал в плен тоя, ама си заправил да му тикнеш партенката от бутуша в устата /което винаги трябва да праиш/.

И начи, почва тоя да ти племпоти. Тия елфите, че ти кажем са по природа мноо тъпи парчета, за разлика от нас дет сме толкоа умни, ама мноу ниивни и прастудушни. Затва тия елфите моат да си говорат само за неколко нешта. Значи или че пее елфийски песни, или ше ти гавори за любоф, или шта абижда че си лош и ша та обие. Ако твоя елф не гавори за тия работи, начи брато, ти се е паднал некъф ненормален елф.

Начи ако елфа ти пее елфийски песни, всичко е ясно щот от тия песни нищо не е ясно, само се чува мноо вой от сорта на о-о-оо- и ее-е-е-е. Мноо мяза на тва дет го праи шамана кат прияде с гъби. Ама шамна все че млъкне а па тоа елфа – че ти вие колкот си ше. И да ти каем тука нема нищо страшно, те само тва и праат – да пеат, както ние си кльопаме и си бъркаме у носа. Праат го и дори кат приядат с гъби, ама то е редко. Само че да знаиш че от тоя елфишки вой че ти се пръсне канчето мноо бързо. Затва ти каам от сега — да не си го довел тоя край мене, щот че ти удрежем ухото и че му го тикнем у остата — да ви е гадно и на двамата.

А, кво друо — ами елфите мноо обишат да прикават за льобоф и кръсота. И мноо даржат да им каеш, че си смръдлив червей и тапънар а па те са некви по-умни и от шамана. Са шти каа ко да го праиш с тоз случей. Първо хич нема да му казваш че си смрадлив и другите, щот тва не е истина, а ти знаеш , че истинския орк не менти. Ти му рекни, че ти е присветнало и всичко си кльопнал и че ей ся сичкото че го напраиш точно така. След което здраво го утупай или напрао то метни у храсталака /особено ако е елфичка/ и му праи туй-онуй. Щот, да ти каем под секрет, те елфите на тва точно льобоф му викат. И те предупреждвам че в никаф случей не требя да се опитваш да възразеваш и спореш с елфа. Пропвал съм — не стаа. Шот елфа че ти рекне нещо дет хич не мое да се разбере и вопще нема да се изрази разпрано. И тва е мноо обидно и ще те идоса и ти че го гътнеш, а тва понекога не е най-умното решение.

Оше елфитемнооо обичат да ти прикаат, че си лош. Туй е ясно. Мислим си сам го знаеш, ама те го прикасват кат трагнат да ни ловкат – кой е лошия тогава а? Щот да ловкаш другите си е лоша работа, осовено кат искаш да ги кльопаш.

Или например са те фанале елфите и ти прикасват, че си лош штот си смарадлив и немаш капка масчица да те сварат на каша. Не, те че го кажат по друг начен — че демек тъмнината те е фанала и те е напраила там на нещо-си и че требва да те преваспитат. В тоз случей напрао се съглъсяай, разтегли им там, че не си бил толкоз лош ама кат малак сдраво са те трескале по манерката /коет си е истина/, абиждали са те с лоши думички и са те карали насила да идеш елфи и гъби. Тогава елфите ша почнат да та мъчат кат ти пеят дълги елфически песни, че те парат с гореш ламбас и други миризливи простотии, ама накрая че те пуснат и мое даже и паре да ти дадат. Не моем да ти каем що праат така, ама то не всеки мое да го издържи на тия мачения…

Па другу стаа кат фанеш елф и оня ти разпраа, че та мрази и ся ща загризе. В тоз случей знаиш ко да праиш – връзваж го по-здрао или го нагъваш веднаа, щот верно че те гризне. Но мнооу та молим да му отговареш никак, да не му обесневаш, че самия е ебати и урода (даже мноу да ти се иска), шот той че ти омота главата кат почни да плешти и ша земиш да го отваржеш и ножа си да му дадеш, па и го вкащи да го изпратиш и накрая че те изкльопат с гаранция.

И оше нешо — елфите моо обичат да плямпат га требя да се потрепем. Е например гат видиш елф и то не вързан, а с него други елфи и с тебе други орки, па мое и да са мноо орки и мноо елфи, едни таквиз две талпи, елфите че почнат да гаворят едни таквиз убави думички, че ша живейм ся мирно, че требя да им дадем целата кльопачка и секи ден да им кихаме още и кат каат че на всичките че ни бъде ноу добре, значи че са се навили да се трепем! Щот аз си знам, че наща орка че м даде манджата и без бой щот от сутринта само се тъпче и се е наприл кат слон, ама тоя елфа не ще туй. Той иска да се изфука къф е умен че ти щот си тъп кат дъп не моеш да кеш ей така нещо таквоз красиво, а па той глей кви ги каза, па напрао ни утрепа и после че се фали на тия неговите авери. Така че кат го чуиш да почне да плямпа направо нема да го слушаш а фашташ един камък и му го меташ у зыбите па му трескаш една с тоягата по кофата.

И изубщо ся че ти каем нешата простичко: оркът дет прикаа с елфи, мноо бързо че фърли топа че го утрепат и че го икльопат с лембас шот само един глопак мое да гавори с елфи!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
За разговорите с елфите и елфичките
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
УрукЪ :: Жилищна част :: Бърлога-
Идете на: